De zin die we altijd horen als iemand voor het eerst een Rollink-koffer ziet?"Dit is precies waar ik op heb gewacht. Waarom is dit nu pas uitgevonden, terwijl het zo eenvoudig is? Gewoon briljant." Deze lovende woorden laten ons zien dat we met onze opvouwbare koffers een snaar hebben geraakt bij veel reizigers.

We zijn niet geboren met genialiteit. Onze ideeën zijn ontstaan door hard werken en passie. Max Wagner, oprichter van Rollink Duitsland, groeide op in een familie die al sinds de 19e eeuw koffers maakt. Zelfs als kind wist hij dat hij zich op een dag aan bagage zou wijden.

Met Rollink luidden we een nieuw bagagetijdperk in. We gooiden het eerdere idee van een koffer overboord en ontwikkelden in plaats daarvan een opvouwbare koffer die voor en na de reis heel klein opvouwbaar is en bijna geen ruimte inneemt. 

Rollink reis slim!

 

 

Flex-vouwtechnologie - Reizen gemakkelijk gemaakt!

 


 

 

Ons doel

Ons doel is om constant te verbeteren. We staan in nauw contact met klanten en reizigers om hun ervaringen en wensen te verzamelen en de Rollink continu te verbeteren. Wij definiëren slimme bagage als bagage die een reëel voordeel heeft voor de reiziger. We bieden geen gadgets aan zoals verborgen powerbanks, gps-sensoren of andere trucjes.

"Rollink slimme bagage voor onderweg! Met onze Flex-vouwtechnologie maken we reizen gemakkelijker dan ooit."

 

Max Wagner
Oprichter van Rollink Europe